Van productie tot private label

Onze capaciteit gaat van gespecialiseerd tot de productie van grote volumes.

Mogelijkheden

Produceren voor derden

Naast de productie van de zuivere blanke kazen is Klaverkaas gespecialiseerd in bijzondere recepturen en smaken. Samen met de boer, ondernemer of groothandel kan een receptuur op maat ontwikkelt worden. U kunt uw eigen ‘private label’ ontwikkelen.
De kaasmakerij is volledig ingesteld op de productie van deze bijzondere smaken. Er is voldoende ruimte en productiecapaciteit voor het produceren van kaas voor derden.

Produceren voor de boer of kleine ondernemer

Wanneer u graag uw eigen kaas wilt ontwikkelen kan Klaverkaas u hierbij helpen. De flexibele werkwijze in de kaasmakerij van Klaverkaas maakt het mogelijk om kaas naar eigen smaak te maken. De minimale afname is dan 250 kg.

Samenwerken

De familie Klaver werkt graag samen! “Gewoon de koppen bij elkaar steken en zoeken naar de beste en mooiste recepten, aangepast op uw ‘kaaswens”. Dus heeft u zelf ideeën, zoekt u een aanvulling op uw productiecapaciteit of wilt u een gelegenheidskaas laten maken?

Maak een afspraak om te praten over de mogelijkheden!