Voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Vers afgesneden en vacuüm verpakt
Verstuurd vanuit eigen winkel in Noord-Holland
Boven de 50 euro gratis verzending.

Vanaf de eerste grasspriet, draait alles om onze kaas.

Kaasmaken is ambacht. De lekkerste kaas maken, is pure passie. Bekijk onze historie en video en leer waarom Klaverkaas zo 'verskrikkelijk' lekker is.

Kaas van de makers

Over Klaverkaas

Aan Langereis in Winkel, Noord-Holland, runden vader en moeder Klaver ons prachtige familiebedrijf met 120 koeien. Toen vader tijdens de verjaardag van zijn broer, die was 'geëmigreerd' naar Groningen, vernam dat hij nog steeds een aantal cent minder ving voor zijn melk, ging het roer om. “Jullie hoeven vanaf volgend jaar mijn melk niet meer op te halen”, meldde vader Klaver bij de melkfabriek. Samen met hun zoons sloegen ze een nieuwe weg in; kaas maken.

  1. 1977

    De eerste kaas in

    ‘Nico van Langen maakt een proefkaas in het tanklokaal van de boerderij. Familie Klaver kijkt vol verwachting toe’

  2. 1979

    Meer Klaverkaas in

    Vera & Piet Klaver met hun winkelmeiden voor de kaaswinkel in Alkmaar.

  3. 1981

    Terug 'naar huis' in

    ‘De apparatuur wordt geplaatst in de nieuwe kaasmakerij op de boerderij aan de Langereis.’

  4. 2001

    Naar een grotere locatie in

    Klaverkaas verhuist van de boerderij naar een nieuwe locatie voor hun kaasmakerij aan de Zandwilg op het industrieterrein in Winkel.

  5. 2005

    December 23, 2023

    Het begin van KlaverGeit. Er wordt een eigen geitenstal gebouwd aan de Unjerweg in Oude-Niedorp.

  6. 2017

    Een nieuwe stal voor onze geiten in

    Een nieuwe stal voor de koeien op onze boerderij. Voorzien van de modernste technieken en comfort voor onze koeien.

  7. 2021

    Start bouw kaasmakerij Agriport in

    Op 21 januari 2021 wordt de eerste paal voor de nieuwe kaasmakerij op Agriport geslagen. Precies één jaar later rollen de eerste kazen van de band.

Klaverkaas nu

Tegenwoordig wordt Klaverkaas gerund door een oom en vier neven; John, Marcel, Bas, Tim en Thijs. Het bedrijf telt een koeienboerderij, geitenboerderij, twee kaasmakerijen en een eigen kaaswinkel.